XIX Splitsko ljeto : opera, drama, balet, simfonijski koncerti, komorna muzika, večeri folklora, festival zabavne muzike, izložbe, 15.VI-15.VIII - Straža, Vladimir; Gattin, Nenad (Dalmacija koncert, 1973)
Plakat je riješen u ljubičasto-smeđem kontrastu boja, sadrži reproduciranu fotografiju s prikazom detalja Dioklecijanove palače u Splitu