Kultura
Web-stranice projekta čiji je cilj aktiviranje neprepoznatljive i propadajuće kulturne baštine dva mala ne turistička pogranična grada, Jastrebarskog i Črnomlja, kroz oblikovanje, promociju i širenje turističkog proizvoda