Funtana : At the Sources of Friendship - Bugarin, Vladimir (Turistička zajednica Funtana, 1997)
Većinu plakata zauzimaju fotografije turističkih djelatnika. Uz donji rub plakata fotografija panorame Funtane te naslov bijelom tipografijom na crvenoj traci