Palagruža : neobična oaza usred pučine - Ladović, Joža; Vranić, Josip (Zagreb : Hrvatski prirodoslovni muzej, 1996)
Reproducirana fotografija s detaljem morske površine i otoka
Keywords: Izložbeni plakati