Mreža antifašistkinja Zagreb
Web-stranice udruge s ciljem okupljanja i umrežavanja antifašistički orijentiranih građana, naročito mladih, koji bi radili na širenju antifašističkih vrijednosti i borbi protiv svih oblika diskriminacije i netolerancije surađujući pritom sa srodnim organizacijama unutar ili izvan zemlje.