Images of the Great War : in the Collection of Paintings, Prints and Sculptures of the Ccroatian History Museum - Filep, Ana (Povijesni muzej, 2014)
Naslov je uklopljen unutar crne siluete vojnika s naprtnjačom i puškom u ruci. U podlozi plakata horizontalne plohe s isječcima crteža, slika, na temu rata