Potresinfo : službena stranica za pravodobne i točne informacije (Ravnateljstvo civilne zaštite, 2021)
Službene web-stranice Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije.