Naše ženske škole i kako nam koriste - Milčinović, Adela (Zagreb : [s. n.], 1904)
O odgoju ženske omladine u stručnim i samostanskim školama.
Om. nasl.
Str. [1]-4: Predgovor / Adela Milčinović; Predgovor, dat.: Sisak, u srpnju 1904.