Zbor Ruske državne kapele, Valerij Poljanski, dirigent : I. Stravinski: Svadba, Umjetničke obrade ruskih narodnih pjesama (Koncertna direkcija, 2012)
U podlozi plakata reproducirana slika sa motivom carske svadbe