Konstiturajuća sjednica OOSSO Dugave : Monodrama "Povijest ljudske gluposti", izvodi: Željko Vukmirica (Omladinski klub Dugave, Delegacija za kulturu Dugave, 1983)
Tipografski riješen plakat bijelim pismenim znakovima na plavoj podlozi plakata