Dan Republike, 1943-1987 : Svečana akademija. (Križevci : Skupština općine Križevci, 1987)
Plakat je riješen u bijeloj, plavoj i crvenoj boji. Dijagonalno postavljen prikaz jugoslavenske zastave. Na ostatku plakata otisnut program proslave
Keywords: Plakati; Politički plakati