ORA'78 : Tito, partija, omladina, akcija ([s. n.], 1978)
Plakat je riješen u plavoj, bijeloj i crvenoj boji. Uz donji rub plakata plave siluete omladinaca sa alatima. U središtu palakata otisnut popis smjena ORA, Autoput 78, Sava 78, Valjevo 78, i dr. Uz gornji rub plakata naslov istaknut tipografijom crvene boje