[Boris Papandopulo, rukopisna ostavština] - Papandopulo, Boris (1906)
Ostavština Borisa Papandopula sadrži 36 jedinica građe u autografima i rukopisnim prijepisima, a uključuje partiture, klavirske izvatke i dionice.