Izazovi produljenja ljudskoga života na razmeđu poboljšanja i agonije - Singbo, Odilon-Gbènoukpo (Array, 2020)
Ovaj rad nastoji prikazati dva načina produljenja ljudskoga života. S jedne strane nalazi se distanazija, tj. terapijska upornost oko produženja života teškoga bolesnika, a s druge strane transhumanizam kao filozofski pravac koji u svojoj srži teži bezgraničnom produžavanju ljudskoga života s temeljnom željom za eliminiranjem bolesti, starenja i smrti. Povezujući ih s medicinskom praksom, rad pokazuje implikacije u kliničkoj praksi te nastoji upozoriti na etička i antropološka pitanja o produžavanju života.