August Cesarec, književnik : Čovjek svoje klase : Akademija u povodu osamdesete godišnjice rođenja Augusta Cesarca. (Zagreb : Hrvatsko narodno kazalište, 1974)
C/B fotoportret Augusta Cesarca s šeširom na glavi uz donji rub plakata. Otisnut faksimil pjesnikova potpisa u središtu plakata, crvenom bojom