Zgraf 6 : Međunarodna izložba grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija = International Exhibition of Graphic Deign and Visual Communications - Doroghy, Ivan (Muzej za umjetnost i obrt, 1991)
Plavi plakat s krugom svijetlijeg tona plave na kojem se nalaze različiti pismeni znakovi. Naslov dat crnim pismenim znakovima iznad položene šestice obojene bojama spektra, u donjoj polovici plakata