Tesori nazionali della Croazia : Capolavori dei musei di Zagabria Arheoloski muzej - Muzej za umjetnost i obrt (Basilica Inferiore di S. Francesco, 1991)
Na plakatu je prikazan koraljima bogato ukrašen detalj namještaja