Antonio Smareglia: Oceana - Dogan, Nenad (HNK Opera, 2003)
Reproducirana slika Vaska Lipovca s prikazom morske površine, otoka uz koji se s desne strane nalazi crveni brodić s jedrom, a iznad bijeli oblak