Giuseppe Verdi: Don Carlos - Dogan, Nenad (HNK Opera, 2003)
Reproduciran crtež s prikazom žene do pasa, duge spuštene kose s križem ispred lica. Lijevo i desno od njene glave dva profila u tamnim tonovima