Giuseppe Verdi: Don Carlos - Popović, Dimitrije; Dogan, Nenad (Zagreb : HNK Opera, 2003)
Reproduciran crtež s prikazom žene do pasa, duge spuštene kose s križem ispred lica. Lijevo i desno od njene glave dva profila u tamnim tonovima
Keywords: Kazališni plakati