Antonio Smareglia: Oceana - Dogan, Nenad (HNK Opera, 2003)
Reproducirana slika s prikazom profila crnom obrisnom linijom, smješten u središnjem dijelu plakata. Uokolo prikazanog profila površine išarane različitim bojama