Brian Friel prema romanu Očevi i sinovi Ivana S. Turgenjeva - Lošić, Dubravka ([Zagreb : HNK Drama], 2002)
Tri uzdužne trake s motivima cvijeća. Prikaz u središnjoj traci je u boji, a lijeva i desna traka u tonovima plave boje. Tipografija naslova crvenom bojom
Keywords: Offset