Hrvatsko nuklearno društvo (Hrvatsko nuklearno društvo, 2019)
Web-stranice društva koje ima za cilj unapređivanje znanja i postupaka na području mirnodopske primjene nuklearnih znanosti, tehnologije i odgovarajuće sigurnosne kulture, te upoznavanje javnosti s potrebom i posebnostima korištenja nuklearne tehnologije.