Anton Pavlovič Čehov: Višnjik - Spasojević, Predrag; Marochini, Adriana (Rijeka : Narodno kazalište Ivan Zajc, 1990)
Ilustrirani prikaz vuka i gavrana s višnjama u kljunu, smješteni unutar čipkastog okvira
Keywords: Kazališni plakati