Glagoljaši u Splitu u 15. stoljeću - Runje, Petar (Array, 2020)
U članku se iznose podaci pronađeni u bilježničkim spisima iz 15. stoljeća o knjizi na hrvatskom jeziku u osobnoj knjižnici splitskoga arhiprezbitera i o nekim svećenicima glagoljašima tada nastanjenima u gradu Splitu. Posebno je značenje tih podataka u tome što neki drugi iz srednjega vijeka koji bi svjedočili o nazočnosti i djelovanju glagoljaša u samom sjedištu Splitske nadbiskupije, nisu do sada pronađeni.