Kinetizam od početaka do danas (Umjetnički paviljon u Zagrebu, Instituto Nazionale d'Arte Contemporanea, 2007)
Crne okomite pruge i crvene točke na bijeloj podlozi plakata. Kompozicija pruga i točaka kao i slova iz naslova i pruga stvara optički efekt pomicanja.