Edo Murtić : slike 2003-2004. (Zagreb : Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2005)
U središtu plakata crvena tipografija naslova. Sredinom plakata i uz desni rub plakata detalj Murtićeve apstraktne slike izraženog kolorita i geste
Keywords: Izložbeni plakati