Snoring in the USA = Veliko hrkanje : Kristina Leko / David Smithson (Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2010)
U gornjoj polovici plakata reproducirana c/b fotografija muškarca i žene na krevetu, a u donjoj polovici fotografija u boji s prikazanim stopalima uz vjetrobransko staklo te pejzažem u drugom planu