44. PIF : 44. međunarodni festival kazališta lutaka = 44th International Puppet Theatre Festival = 44-a pupteatra internacia festivalo (Međunarodni centar za usluge u kulturi, 2011)
Dva lista djeteline; unutar jednog fotografija alata za izradu lutaka