Značajne prinove Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u 2010. ([Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu], 2010)
U središnjem dijelu plakata, u jednom od četiri horizontalna polja, detalj stare zemljopisne karte dijela Dalmacije sa Zadrom autora P. Maestro Coronelli.
Keywords: Plakati