Festival glumca (Hrvatsko društvo dramskih umjetnika ; Festival glumca, 2021)
Web-stranice festivala koji predstavlja komorne i velike ansambl predstave te na kojem se nagrade dodjeljuju isključivo za glumačka ostvarenja.