Artupunktura terapija Zagreba umjetnošću. (Zagreb, : Turistička zajednica grada Zagreba, 2021)
Projekt zamišljen kao umjetnička platforma za kulturu i umjetnost.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.9.2021.)
Tekst na više jezika.
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 2020.-2030. -- Vodiči; Umjetničke galerije -- Zagreb -- 2020.-2030. -- Vodiči