Emanuel Vidović : Djela iz fundusa Galerije umjetnina - Popović, Viktor; Alajbeg, Zoran (Galerija Umjetnina, 2000)
Reproduciran detalj slike s prikazanom kućom i njenim odrazom na vodenoj površini. Naslov i podaci o mjestu i vremenu održavanja izložbe na žutoj traci uz gornji rub plakata