Ferdinand Herzog von Genua - Hüssener, Auguste ([S. l.] : [s. n.], 1850)
Portret talijanskog plemića a Savojskog, prvog voojvode Đenove. Prikazan je do pasa, tijela malo udesno.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Auguste Hüssener sc.; sredina ispod prikaza otisnuto: Ferdinand Herzog von Genua.
Thieme/Becker, sv. 18, str. 66-67.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi; Portreti