Radovi profesora i učenika Privremene više škole za umjetnost i umjetni obrt pri izgradnji Kraljevske sveučilišne knjižnice i Zemaljskog arhiva u Zagrebu : Works of professors and students of the Temporary Higher School of Arts and Crafts during the construction of the Royal University Library and the National Archives in Zagreb - Novina, Ariana (Array, 2021)
Na temelju novopronađene arhivske građe autorica dopunjuje ranija istraživanja o opremanju Kraljevske sveučilišne knjižnice u Zagrebu (1911. – 1913.). U članku se spominju izvođači radova, profesori Privremene više škole za umjetnost i umjetni obrt, Rudolf Valdec i Robert Frangeš, te se atribuiraju novi izvođači – učenici Više škole kiparskog tečaja: Vojta Braniš, Ferdo Ćus, Davorin Hotko, Robert Jean, Milorad Jovanović, Hinko Juhn, Antonija Koščević, Rudolf Spiegler, Antun Štefić, Mila Wodsedalek. Članak obrađuje i doprinos Ljevaonice za broncu pri višoj školi za umjetnost i umjetni obrt pri gradnji knjižnice, koja je izvela ukrasne radnje iz bronce.