Rapport de M. Milan Kresic : Congrès international des chambres de commerce et des associations commerciales & industrielles, Liège (Belgique) 7, 8, 9 septembre 1905. - Krešić, Milan (Mons : Imprimerie Dequesne-Masquillier & fils, 1905)
O najpodesnijem obliku organizacije i djelovanja komora za trgovinu ili industriju, izloženo prema pitanjima koja su se imala raspraviti na kongresu.
Om. nasl.
Pravo ime autora: Milan Krešić.