Hrvatska za Ukrajinu : Republika Hrvatska, Ministarstvo unutarnjh poslova (Hrvatska za Ukrajinu, 2022)
Web-stranica koja sadrži sve korisne informacije za prihvat i zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine, ali i informacije za sve koji žele pomoći raseljenom stanovništvu Ukrajine.