Slovenian Cinema in Post-War Yugoslavia : Slovenski film - Jančić, Jure ([Zveza kulturnih organizacij Slovenije], 1983)
Fotografija s prikazom žute, režiserske, sklopive stolice. Na dijelu za sjedenje nalazi se gnijezdo s jajetom. Na naslonu je otisnuto "Slovenski film". U drugom planu prikaz morske površine.