Slovenian Cinema in Post-War Yugoslavia : Slovenski film - Jančić, Jure ([S. l.] : [Zveza kulturnih organizacij Slovenije], 1983)
Fotografija s prikazom žute, režiserske, sklopive stolice. Na dijelu za sjedenje nalazi se gnijezdo s jajetom. Na naslonu je otisnuto "Slovenski film". U drugom planu prikaz morske površine.
Natječajni plakat za Zgraf 4
Pojedine informacije o plakatu preuzete s poleđine, s naljepnice za pojedini rad Zgraf 4
Keywords: Filmski plakati