Teatro'79 : Lingua e dialetto nel teatro italiano, oggi - Messina, Francesco; Montanari, Ferruccio (Venezia : La Biennale, 1979)
Plakat svijetlo plave boje podijeljen je na tri okomita polja odijeljena bijelom linijom, unutar kojih je smješten testualni dio plakata sa sadržajem događanja. U gornjem dijelu polja smješten je bijeli kružni oblik koji dijelom pregriva crna ploha nepravilnih rubova posuta točkama različitih boja i veličina. (Crni oblik može se pročitati kao prikaz glave životinje i dvije prednje šape)
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati