Checklist of marine fishes of Albania - Soldo, Alen; Bakiu, Rigers (2021)
This paper presents an updated checklist of marine fishes of Albania and the first one published in the English language. The checklist contains 262 species compiled from published literature and personal surveys.
U ovom se radu prezentira nova pregledna lista morskih riba koje žive u morima Albanije, a ujedno je i prva takva lista publicirana na engleskom jeziku. Lista sadrži 262 vrste riba i sastavljena je korištenjem objavljene literature te podacima iz istraživanja autora.
Bibliografija: str. 72-73.
Summary ; Sažetak.
Keywords: Ribe -- Vrste riba; Albanija -- Jadransko more -- Jonsko more