Dragodid : o suhozidnoj baštini i vještini gradnje (4 grada Dragodid, 2022)
Web-stranice udruge čije su glavne aktivnosti udruge su organizacija i vođenje suhozidnih radionica te provođenje istraživanja suhozidne baštine u suradnji s lokalnim partnerima, izvornim nositeljima umijeća gradnje suhozida i poznavateljima lokalnih tradicija.