Dragodid o suhozidnoj baštini i vještini gradnje. - Dragodid (Šapjane) (Šapjane : 4 grada Dragodid, 2022)
Web-stranice udruge čije su glavne aktivnosti udruge su organizacija i vođenje suhozidnih radionica te provođenje istraživanja suhozidne baštine u suradnji s lokalnim partnerima, izvornim nositeljima umijeća gradnje suhozida i poznavateljima lokalnih tradicija.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2022.)
Keywords: Dragodid (Šapjane); Suhozidi -- Hrvatska; Suhozidi -- Hrvatska -- Projektiranje i izgradnja