Too loud blog o glazbi i visokovjernom zvuku - Uglješić, Nebojša, grafički dizajner (Zagreb : Out loud, 2013)
Blog o glazbi, visokovjernom zvuku, HIFI opremi, društvenim aspektima vezanim uz glazbu i zvuk, koncertima i glazbenim putovanjima.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2022.)
Keywords: Glazbena kritika -- Blogovi; Zvuk -- Snimanje i reprodukcija -- Oprema i pribor -- Blogovi; Glazbena industrija -- Blogovi