Domoljubni portal ([S .l.] : [s .n.])
Portal koji radi na buđenju nacionalne svijesti i promoviranju vrijednosti hrvatskog naroda s ciljem poticanja općeg napretka svih dijelova društva.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.6.2022.)
Keywords: Patriotizam -- Hrvatska -- 21. st; Hrvatska -- Politika i vlast -- 2020.-2025.