Baščovjek : humanizam inicijativa (Baščovjek, 2012)
Portal koji povezuje stvarni život i stručne misli. Donosi nezavisnost i stručnost, kritičko mišljenje i stvarna zbivanja, sažetost i osebujnost, duhovitost i optimizam.