Baščovjek humanizam inicijativa. (Zagreb : Baščovjek, 2012)
Portal koji povezuje stvarni život i stručne misli. Donosi nezavisnost i stručnost, kritičko mišljenje i stvarna zbivanja, sažetost i osebujnost, duhovitost i optimizam.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.7.2022.)
Keywords: Humanizam -- Filozofija