Povezana Hrvatska (Zagreb : Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture)
Web-stranica projekata ulaganja u prometnu infrastrukturu kroz korištenje EU fondova.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.7.2022.)
Keywords: Prometna infrastruktura -- Hrvatska -- Projekti