Procjena učinkovitosti održivih sustava odvodnje oborinskih voda na primjeru Sveučilišnog kampusa na Trsatu : Efficiency assessment of sustainable urban drainage systems at University Campus Trsat - Maretić, Andrea (Array, 2021)
U ovome radu provedena je analiza sustava za odvodnju oborinskih voda s područja Sveučilišnog kampusa u Rijeci. Pored klasičnog razdjelnog sustava, predložen je i održivi sustav odvodnje oborinskih voda. Učinkovitost ovog prijedloga procijenjena je pomoću hidrološko-hidrauličkog modela. Rezultati su pokazali da implementacija održivog sustava odvodnje oborinskih voda može značajno smanjiti otjecanje do razine kakvo je postajalo na slivu prije početka izgradnje.