Like Lika festival - Like Lika festival (2022) ([S. l.] : Like Lika festival, 2021)
Web-stranice festivala koji uglazbljuje autentične prirodne i drevne kulturne lokacije vrhunskim glazbenim izvedbama ozbiljne i suvremene glazbe.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.8.2022.)
Keywords: Glazbeni festivali -- Lika